20%

Donati 20% din impozitul pe profit

Fiti sustinatorul programelor noastre si alegeti sa directionati 20% din impozitul pe profitul datorat statului catre Crucea Rosie Sector 6 Bucuresti.

Codul Fiscal va permite acest lucru, iar donatia dumneavoastra nu va costa nimic.
Potrivit art.8 din Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea, persoanele fizice sau juridice romane care efectueaza sponsorizari beneficiaza de reducerea bazei impozabile cu echivalentul sponsorizarii, in conditiile legii.
Potrivit art. 21 alin. 4 lit. p) din Codul Fiscal, contribuabilii care efectueaza sponsorizari potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind Sponsorizarea scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente in limita minima precizata mai jos:
• 3‰ din cifra de afaceri;
• 20% din impozitul pe profit datorat.

 

Procedura este simpla: se calculeaza suma aferenta celor 20% din impozitul pe profit al companiei si se incheie un contract de sponsorizare cu Crucea Rosie Sector 6 Bucuresti. Cheltuielile sunt deductibile, deci costurile pentru companie sunt zero.

Exemplu: O societate realizeaza profit de 1.000 lei
Impozitul pe profit datorat statului: 100.000*16/100=160 lei
20% din impozitul pe profit datorat: 160*20%=32 lei (valoarea deductibila a sponsorizarii)

Sponsorizarea este total deductibila din impozit, daca se incadreaza in limitele impuse de codul fiscal (sa nu fie mai mare de 3‰ din CA si 20% din impozit).

Directionati 20% din impozitul pe profitul companiei dumneavoastra catre Crucea Rosie Sector 6 Bucuresti, prin incheierea unuiContract de Sponsorizare.

Echipa Filialei Sector 6 Bucuresti a Crucii Rosii Romane va sta la dispozitie la telefonul 021.313.14.99 cu informatii si orice alte detalii pe care le considerati necesare pentru a va decide in favoarea organizatiei noastre. Vom gasi utilitate sumelor directionate catre noi de firma dumneavoastra indiferent de ordinul de marime al acestora.

Contract de Sponsorizare
VA MULTUMIM !