Prim Ajutor

Prim Ajutor

În cadrul cursului de prim ajutor, participanții își pot însuși cunoștințe teoretice și practice de conduită în situații de urgență, fiind obligatoriu pentru categoriile profesionale expuse riscurilor de accidentare.
Pregătire în caz de dezastre

Pregătire în caz de dezastre

Crucea Roșie Filiala Sector 6 organizează cursuri de pregătire și prevenție în situații de dezastre. În urma cursului, absolvenților li se eliberează un certificat care atestă cunoștințele dobândite.
Curs de babysitting

Curs de babysitting

Program de calificare și angajare pentru ocupația de bonă/babysitter organizat de Crucea Roșie Filiala Sector 6. Absolventele cursului primesc diplomă pentru exercitarea profesiei de bonă/babysitter (COR 531103).
De ce aceste cursuri?

De ce aceste cursuri?

Crucea Roșie Română - Filiala Sector 6, persoană juridică de drept public, autonomă, neguvernamentală, apolitică și fără scop patrimonial, funcționând în baza Legii 139/1995, organizează cursuri de prim ajutor premedical. Cursurile sunt obligatorii pentru categoriile profesionale expuse riscurilor de accidentare și se desfașoară conform Legii 319/2006 a securității și sănătății în muncă, articolele 10 și 11.

Înscriere cursuri

Participă la unul dintre cursurile Crucii Roșii - Filiala Sector 6
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.