Redirecționează până la 3,5% din impozitul pe venitul tău pentru susținerea acţiunilor umanitare ale Crucii Roşii Sector 6.

Formularul 230 permite contribuabililor persoane fizice să redirecţioneze până la 3,5% din impozitul pe venit către o entitate nonprofit. Astfel, poți decide în mod direct ce se întâmplă cu o parte din impozitele tale (cf. art. 57, al. 4 din Legea 571/2003).

Companiile pot susține proiecte noastre redirecționând 20% din impozitul pe profit datorat statului către Crucea Roșie Sector 6.

Potrivit Legii nr. 32/1994, persoanele juridice române care efectuează sponsorizări beneficiază de reducerea bazei impozabile cu echivalentul sponsorizării, în limita maximă de 5‰ din cifra de afaceri și 20% din impozitul pe profit datorat statului.

Donații haine

Crucea Roșie Sector 6 a creat un sistem de colectare și reutilizare a hainelor donate în folosul copiilor și familiilor nevoiașe. Îmbrăcămintea donată ajunge la cei aflați în nevoie prin intermediul voluntarilor Crucii Roșii, care se ocupă de sortarea, igienizarea și distribuția ajutorului.

Ți-ai sortat hainele din anii trecuți și constați că nu-ți mai vin bine? Nu știi ce să faci cu toată îmbrăcămintea de prisos? Copilul tău a crescut și hăinuțele i-au rămas mici? Alege hainele pe care vrei să le donezi și vino cu ele la punctele noastre de colectă.