E ușor să faci bine. Nu arunca, DONEAZĂ!

Crucea Roșie – Filiala Sector 6 a creat un sistem de colectare și reutilizare a hainelor donate în folosul copiilor și familiilor nevoiașe. Îmbrăcămintea donată ajunge la cei aflați în nevoie prin intermediul voluntarilor Crucii Roșii, care se ocupă de sortarea, igienizarea și distribuția ajutorului.

În același timp, ne dorim educarea membrilor comunității pentru a deveni mai responsabili cu privire la resursele folosite în producerea îmbrăcămintei și durata folosirii hainelor.

Pentru unele familii, viața înseamnă pur și simplu supraviețuire. Lupta cu efectele dezastrelor naturale, lipsa posibilităților materiale, teama zilei de mâine. Pentru a le ajuta, haideți să donăm hainele de care au nevoie! Cu cât crește mai mult implicarea comunității, cu atât scade numărul celor aflați în situații critice!

Cum donezi?

Ți-ai sortat hainele din anii trecuți și constați că nu-ți mai vin bine? Nu știi ce să faci cu toată îmbrăcămintea de prisos? Copilul tău a crescut și hăinuțele i-au rămas mici? Alege hainele pe care vrei să le donezi și caută pe www.hartareciclarii.ro cel mai apropiat punct de colectă pentru textile.  

Vă mulțumim!

Condiții de respectat:
  • Nu colectăm jucării
  • Nu colectăm încălțăminte/ genți/ accesorii
  • Nu colectăm lenjerie intimă

Important!

Crucea Roșie – Filiala Sector 6 asigură igienizarea articolelor de îmbrăcăminte, în conformitate cu normele legale, prin contractul de prestări servicii curățătorie încheiat cu Nufărul SA.

Conform HG 163/2007 privind distribuirea gratuită a articolelor de îmbrăcăminte purtată sau uzată, Crucea Roșie este obligată să efectueze operațiuni de curățare, dezinfecție și dezinsecție însoțite de un document distinct pentru fiecare lot de haine, care certifică efectuarea operațiunilor menționate anterior, prin persoane fizice sau juridice specializate în domeniu.