Post de prim-ajutor la evenimente

Post de prim-ajutor la evenimente

Crucea Roșie Sector 6 oferă servicii de prim ajutor la fața locului pentru diferite evenimente, fie în spații închise (convenții, centre expoziționale etc.), cât și în spații deschise (zone amenajate, stadioane, parcuri, bazine etc). Deoarece se pot întâmpla tot felul de accidente, este vital ca organizatorii de evenimente să ofere condiții de siguranță. Acestea includ asistență premedicală și stabilirea unui diagnostic corect pentru a determina dacă este nevoie sau nu de intervenția serviciilor de urgență. Pentru a realiza acest lucru, fie că este vorba despre evenimente sportive sau cultural-artistice, Crucea Roșie Sector 6 vă poate asigura prezența unor echipaje formate din voluntari instruiți în acordarea primului ajutor.

  • Conform Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, organizatorii trebuie să asigure post de prim ajutor în cadrul oricărui eveniment public;
  • Putem asigura post fix de prim ajutor în orice situație;
  • Putem trimite patrule cu truse mobile de prim ajutor în cadrul oricărui tip de eveniment.

Echipa Filialei Sector 6 București a Crucii Roșii Române vă stă la dispoziție la numărul de telefon 0213131499 și adresa e-mail sector6@crucearosie.ro cu informații și orice alte detalii pe care le considerați necesare.