Unde donezi hainele pe care nu le mai porți?

Unde donezi hainele pe care nu le mai porți?

Începând de joi, 20 ianuarie 2022, Crucea Roșie Română – Filiala Sector 6 și magazinul Carrefour Orhideea din București pun la dispoziția comunității un sistem de colectare și reutilizare a hainelor donate în folosul copiilor și familiilor defavorizate. Îmbrăcămintea donată în containerul amplasat în galeria comercială ajunge la cei aflați în nevoie cu ajutorul voluntarilor Crucii Roșii, care se ocupă de sortarea, igienizarea și distribuția hainelor.

Ți-ai triat hainele din anii trecuți și constați că nu-ți mai vin bine? Nu știi ce să faci cu toată îmbrăcămintea de prisos? Copilul tău a crescut și hăinuțele i-au rămas mici? Alege hainele​ pe care vrei să le donezi și vino în magazinul Carrefour Orhideea la containerul de colectă special amenajat pentru îmbrăcăminte.

Te rugăm să respecți următoarele reguli:

  • Nu colectăm lenjerie intimă
  • Nu colectăm jucării
  • Nu colectăm încălțăminte, genți sau accesorii

Pentru unele familii, viața înseamnă pur și simplu supraviețuire: lupta cu efectele dezastrelor naturale, lipsa posibilităților materiale, teama zilei de mâine. Pentru a le ajuta, haideți să donăm hainele de ​care au nevoie! Cu cât crește mai mult implicarea comunității, cu atât scade numărul celor aflați în situații critice.

În același timp, împreună putem deveni mai responsabili cu privire la resursele folosite în producerea îmbrăcămintei și durata folosirii hainelor.